Andreårselever 2018/2019

Denne kremgjengen med norsk ungdom blir andreårselever på Helgeland Folkehøyskole og et viktig bidrag til at skoleåret 2018-2019 blir minneverdig.

SKREVET AV: Redvald Hjulstad

Andreårselever er viktige for en god skolehverdag. De bidrar med miljøskapende tiltak, som assistentlærere, i valgfagssammenheng og som gode forbilder og samtalepartnere.

Schadrach har vært elev hos oss på Helgeland på linjen Fitness & Helse, og skal være tilknyttet denne det kommende året sammen med Amalie som har gått et år på Disippelliv. Helena kommer fra Hedmarktoppen, og vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med henne. Et nytt bekjentskap for oss på Helgeland er også Eyvind som vi er så heldige å få nordover etter et år på Valdres Folkehøgskole. Han skal være på Disippelliv sammen med Tonje Maria som allerede har vært der et år. Line og Daniel tar med seg erfaringene fra et år på X-Sport & Friluft og blir med der et år til, mens Astrid-Helene og Hilde skal ta ekstra ansvar for godt miljø, kaféliv, elleville lørdager og positive påfunn.