Velkommen til HELGELAND

Til elever skoleåret 2018/2019


Det er en stor tillitserklæring for oss at du vurderer Helgeland Folkehøyskole. Vi vet at det koster mye penger, og vi lover å gjøre alt som står i vår makt for at det skal være verdt det. Et år på Helgeland skal være et positivt minne for livet. Et år med opplevelser, vennskap, utvikling og dannelse.

Vi vil at du skal merke at vi bryr oss og heier på deg. Derfor henger vi sammen med deg også på fritiden, og prøver å lære oss navnet ditt før du kommer! Vi feirer alle bursdager med kake og stor ståhei. Det er sånn vi vil ha det. Vi vil at du skal ha den samme gode opplevelsen som hjemme, bare borte.  

Vi vet at å velge skole er et viktig valg som kan få stor betydning for resten av livet ditt. Dersom du har spørsmål til oss så ta kontakt. Du når studierektor Solveig Hosøy på e-post eller telefon: 980 76 857. Rektor Redvald Hjulstad når du på e-post eller telefon 416 26 926. Vi håper du tar deg tid til en prat med oss, og at du rådfører deg med foreldrene dine eller andre som kjenner deg godt. Det hadde vært stor stas å ønske deg velkommen til åpningsfesten lørdag 18. august 2018.

Søknadsprosessen